ניקוי עור שמנוני וטיפול באקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/12/2013 | 09:51 | מאת: אלי

בוקר טוב ד'ר יורב. האם ישנו הבדל בין דרמקס לאקניל וואש בשלב ניקוי העור מעודפי שומן ? לאחר ניקוי העור אני משתמש בקלירקס כחומר שחודר לנקבוביות ומחטא אותן. האם קיים שילוב מועדף בין שני הסבונים הנ"ל עם ג'ל הקלירקס ? תודה ויום טוב

הי בהחלט כן דרמקס הוא סבון אנטיספטי לאקנה מתאים האקניל שהוא תרחיץ על אחת כמה וכמה אם מתשמשים בקלירקס כדי למנוע יובש

16/12/2013 | 13:53 | מאת: אלי

צהריים טובים , מתגובתך לא כ"כ הבנתי ,עדיף הסבון או התרחיץ כאשר נעשה שימוש בקלירקס ? בברכה, אליהו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות