חצקונים וצלקות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/11/2013 | 05:06 | מאת: קוקי

היי, אני בת 22 ועדיין סובלת מחצקונים פה ושם.. הבעיה העיקרית היא שהעור שלי בהיר מאוד ורואים כל צלקת שנשארת מהחצקונים.. ניסיתי משחות שונות שהרופא עור המליץ שמטרתן לטפל בחצקונים אחרי שהם יוצאים, דבר שלא כל כך עזר לצלקות שהם משאירים אחריהם... רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לטפל בחצקונים ובצלקות שנשארות? הרופא המליץ לי על ראקוטן מבלי להניד עפעף, אבל אני מפחדת שאני אשאר עם יותר צלקות מההחמרה שהראקוטן עושה... ואז בעצם זה רק יעשה את המצב יותר רע.. תודה

נראה לי שעניתי לך! .מס אפשרויות טיפול לאקנה משחות אנטיביוטיקה פוטותרפיה וגם רואקוטאן מבלי לראותך אנני יכול להמליץ על הטיפול המתאים .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות