ראוקטן וכבד שומני

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/11/2013 | 11:29 | מאת: עדן

שלום לאחרונה אובחן אצלי כבד שומני במקצת התחלתי דיאטה ובדיקת דם אחרונה הראתה שהמדדים חזרו לנורמל (ברוך ה) אני סובל מאקנה כבר כמה שנים אך לאחרונה היא חריפה (צ'יסטית) טופלתי בעבר ב מינוציקלין אך ללא שיפור השאלה שלי היא כזו האם אני יוכל לקחת רואקוטן למרות הכבד השומני? אני לא רואה את עצמי לא מקבל טיפול כזה כי המצב של הפנים מדרדר מיום ליום

התייעץ עם גאסטרו (מומחה לכבד) אם במצבך יכול לקחת רואקוטאן .ללא קשר יכול לקבל טיפול פוטותרפי .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות