שאלות בנוגע לראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/11/2013 | 19:06 | מאת: גיא

שלום רב, אני שוקל כ59 קג. אני לוקח ראוקוטן לאחר אקנה קשה שלא הגיב לטיפולים אחרים. אני כבר לוקח ראוקוטן חודשיים וחצי במינון של 40 מ"ג ביום(ס"ד ותפקודי כבד תקינים בכל פעם שבדקתי).יש לציין תגובה מעולה של הראוקוטן פשוט משפיע עלי ממש טוב. תופעות לוואי שלי הם יובש בשפתיים בעיקר וקצת בפנים.. רציתי לדעת האם יש מקום להעלות מינון ל60 מג ביום בחודשיים האחרונים כדי לקצר את משך הטיפול בחודש(צריך להגיע למינון מצטבר של 7200 מג ) תודה מראש

אותה יעילות תהיה לאורך זמן מה שאתה מקבל מספק . עדיף מינון נמוך לאורך זמן מאשר גבוה לזמן קצר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות