עזרה בבקשה!! פוטותרפיה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/11/2013 | 20:57 | מאת: מודאגת

אבקש לדעת היכן ניתן לבצע טיפול פוטותרפיה במרכז הארץ (אני שייכת לקופת חולים כללית) אני סובלת מאקנה ואיני מעוניינת להיות מטופלת ברואוקטן האם הטיפול הפוטותרפיה מתאים לacne vulgaris? הוא לא משאיר צלקות? תוך כמה זמן רואים תוצאות? אני יודעת שהשוק מלא בקוסמטיקאיות וכו אבל אני רוצה לדעת שאפשר לסמוך על מקום טוב שנעשה בו פוטותרפיה אודה לעזרתך!

בוקר טוב הטיפול הפוטותרפי אינו מכוסה ע"י קופות החולים . מתאים לאקנה על כל סוגיה ללא תופעות לוואי וההצלחה של בין 70-80% ..נערך ע"י רופאים. במרכז הארץ ד"ר הרט ודר יורב. לגבי צלקות :האקנה!!! היא הגורם לצלקות.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות