אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/09/2013 | 13:15 | מאת: נועה

אני בת 17 וסובלת מאקנה מאז היותי בת 11. האקנה לא במצב קשה, אבל זה לא נעים ולא נחמד... ניסיתי משחות שונות בהכוונה של רופא עור, ניסיתי את ה-calendula , ניסיתי אנטיוברטיקה בשילוב של אקנה מיצין ובנזק... אבל זה לא עוזר. הציעו לי ראקוטן אבל אני לא מעוניינת,בגלל תופעות הלוואי והסיכונים ששמעתי עליהם. אני מיואשת, מה עוד אפשר לעשות ? ? נ.ב. שמעתי על טיפול בקרני עור. זה יעיל? תודה מראש.

08/09/2013 | 12:12 | מאת: ענבל

היי נועה, אני יכולה להבין את התחושה הלא נעימה הזאת. אני יכולה להגיד לך שגם אני ניסיתי המון משחות וסבונים וזה לא ממש עזר ,אולי קצת. הייתי ממליצה לך לשטוף פעמיים ביום את הפנים,בבוקר ובערב ולשים קרם פנים ושלא יהיה שומני. מלבד זה, לי הרופא נשים המליץ על גלולות פמינט וזה ממש הפחית לי את הפצעים אז אולי שווה לך ללכת לרופא ולשאול.

הי נועה הטיפול בקרני אור נקרא פוטותרפיה והוא מאד יעיל ללא תופעות לוואי מניסיון כמו כןהתייעצי עם רופא הנשים ורופא העור לגבי גלולות מתאימות(יכול בשילוב פוטותרפיה)

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות