טיפול בצלקות אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/09/2013 | 13:54 | מאת: פרח

דר שלום, לקחתי עד לפני 3 שנים רואקוטן והוא באמת העלים לי לגמרי את כל הפצעים. אך נותרו לי הרבה צלקות כתוצאה מהפצעים הגדולים שהיו לי. הפצעים לא עמוקים מאוד והם כמו גומחות בעיקר באיזור הלחיים והסנטר. אשמח לקבל המלצה מה הטיפול הכדאי ואצל מי. תודה!

פרח שלום ניתן להסיר צלקות אקנה במספר שיטות תלוי בצלקת אפשרי בלייזר בגלי רדיו . ממליץ ללכת לרופא מומחה עור או פלסטיקה שמטפל בצלקות

02/09/2013 | 19:30 | מאת: פרח

יש לך שם של מישהו להמליץ לי? לא רוצה ללכת למישהו שעשה לי יותר נזק לפנים...

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות