קיורטן 20 מג

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/08/2013 | 13:24 | מאת: אנונימית

שלום רב.אני בת כמעט 24. האקנה שלי לא חמור אבל הרבה מאוד פצעים בגב ולפעמים גם בפנים ובבית החזה,משתנה לפי תקופות,ודווקא בביקור אצל הרופא זה היה יום חלק יחסית מבחינת הפנים והגב והרופא רשם לי קיורטן 20 מג ליום ואמר שאחזור עוד חודשיים לאחר בדיקות דם נוספות. משקלי בערך 56 קילו וגובהי 1.63. הבנתי שהמינון המצטבר צריך להיות יחסי למשקל אבל הרופא לא שאל מה המשקל. האם זהו מינון מספק?? אני חוששת שזה מינון נמוך ובסיום הטיפול האקנה יחזור. בנוסף,כבר 3 שנים אני נוטלת תרופה קבועה טופיתרים 25 למיגרנות (50 מג ביום). האם יש סכנה לשלב בין התרופות? תורה מראש!

לאנונימית שלום לפני נטילת הטפיתרים צריך לקבל אישור מהנרולוג שיכולה לקחת רואקוטאן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות