שיער פנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/12/2010 | 08:41 | מאת: שני

שלום רב, לקחתי ראקוטן לפני 4 שנים בערך ובמהלך הטיפול שמתי לב שיש לי יותר שיער על הפנים מבעבר..ומאז אני מצוברחת ולא יודעת מה לעשות כי רואים את השיער- אם מסתכלים מקרוב וזה גם מונע ממני לשים מייקאפ כ זה עושה את זה יותר גרוע. שאלתי היא האם יש איזהשהוא פיתרון (מלבד לייזר) כי אין לי הרבה שיערות ברמה מטורפת שרואים. טיפול אחר- לא שיעלים לגמרי אלא יפחית או שיגרום לשיערות לנשור.אם יש איזה משחה מיוחדת.בבקשה אשמח לתשובה. זה מאוד יעזור לי.תודה מראש!

אין קשר בין רואקוטאן לבין שיער .יכול להיות שישנה בעיה הורמונלית הגורמת לשיעור פני לבדיקת רופא נשים .בנוסף המשחות להורדת שיער קיימות, דיפילטוריות כלומר כמו גילוח כימי ואם משתמשים בהם רצוי לעשות לאחר השימוש בהם משחה המעכבת צמיחה בשם וניקה.

29/12/2010 | 22:53 | מאת: אמילי

אחרים ולשמור אותו כמוצא אחרון אם בכלל. דווקא יש היום משחות שעוזרות לאקנה בינוני ולפעמים אפילו חמור כמו פייס איט וכדומה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות