פצעים מוזרים בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/07/2013 | 08:53 | מאת: אורחת

שלום, אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל אנסה בכל זאת. אני בת 26 ומעולם לא היו לי בעיות עור או אקנה. בשבועיים האחרונים משום מקום הופיעו לי פצעים גדולים כמו עקיצות באזור עצמות הלחיים. זה עובר וחוזר מעצמו. שמתי לב שבימים שאני לא לוקחת תוספי תזונה זה משתפר. אני לא יודעת אם זה צירוף מקרים אבל זה הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו. אשמח מאוד לעזרתכם, אני כבר לא יודעת מה לעשות. תודה!

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פנייך אנני יכול לתת אבחנה לגבי קשר בין זה ותוספי מזון נדיר ביותר אם כי אפשרי גשי להיבדק אצל רופא עור.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות