גלולת יסמין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/07/2013 | 01:30 | מאת: מיטל

שלום דוקטור, תודה מראש על עזרתך! אני מתחילה ליטול מהחודש את גלולת היסמין עקב פצעי האקנה, רופאת הנשים טוענת כי פצעים אלו הם כתוצאה מחוסר איזון הורמונלי בגוף. הרקוטאן הזיק לי לגוף. שאלתי, אם אטול את גלולת האקנה וכאשר אפסיק אותה יחזרו הפצעים ושוב תיהיה לי בעיה הורמונאלית? כיוון שאני מתחתנת בעזרת ה' עוד 8 חודשים אני זקוקה לטיפול לפני החתונה, מה עליי לעשות??? תווודה תודה רבה!!!

מיטל בוקר טוב בהסתייגות שלא ראיתי מצבך ואת בדיקות ההורמונליות שביצעת וללא קשר לחתונה אם קיים חוסר איזון הורמונלי גלולת היסמין אמורה לטפל בו במידה ותפסיקי יש לשער שהפצעים יחזרו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות