פריחה בידיים ופנים אדומות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/06/2013 | 20:07 | מאת: ריקי

רציתי לשאול לילדה שלי בת 16 בזמן האחרון מופיע פריחה בידיים . ומידי פעם הפנים נעשות אדומות ולאחר כמה זמן האדמומיות עוברת וחוזרת לאחר כמה שעות. הילדה לוקחת ראקוטן מינון מאד נמוך 20 מ"ג. הפצעים עברו לה .נשארו קצת צלקות. לאחר שראיתי אדמומיות ופריחה הפסקתי לה את הכדורים .הרופאת משפחה נתנה לילדה לעשות בדיקות ואמרה לי שהיא מקווה שהבדיקות יצאו תקינות . אני קצת חוששת מהתשובה שהיא אמרה. האם אלו תופעות לוואי ? האם זה מסוכן?אשמח לתשובה.

ריקי שלום אנני יכול לשפוט דרך האינטרנט שרופאת המשפחה תאבחן הפריחה ותבדוק האם קשור לרואקוטאן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות