רואקוטן והרמת משקולות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/04/2013 | 21:05 | מאת: עדן

אני מסיים את הטיפול אחרי חצי שנה ב - 11.6 והמינוי של החדר כושר מתחיל בידיוק בתחילת הקיץ 1.7 והייתי רוצה לנצל תמנוי, זה אומר שעובר רק עשרים יום, ראיתי שההמלצה היא חודש אבל השאלה אם זה משמעותי או לא נורא? כי עכשיו במהלך הטיפול אני סובל קצת מכאבי גב מפרקים ושרירים שאלה נוספת, האם העובדה שלקחתי רואקטן תוביל למצב של עליה איטית יותר במסת שריר או משהו???

עדן ההמלצה היא חודש מגמר הטיפול שכן התרופה עדיין נמצאת במערכת הדם .מה עוד שאתה לא מקפיד וסובל מכאבים שעלולים להחמיר לשיקול דעתך מה חשוב יותר המינוי או הבריאות? נסה להגיש מסמך רפואי לחדר הכושר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות