תופעת לוואי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/04/2013 | 22:06 | מאת: מיואשת

שלום, אני בת 33, בעברי השתמשתי בגלולות יסמין קצת יותר מ10 שנים. בגיל 30 הפסקתי עם הגלולות ומאז נלחמתי באקנה הורמונלי שתקף באיזור הצוואר. לאחר 3 שנים של טיפולים ומשחות ואנטיביוטיקה, החלטתי לחזור לגלולות יסמין. אחרי שימוש בחפיסה אחת החלו להופיע אקנה בפנים. חשבתי שזה עניין של הסתגלות מחדש לגלולות, אך גם היום כשאני מסיימת חפיסה רביעית, האקנה לא עובר. אף פעם לא סבלתי מאקנה!. האם זו תופעת לוואי של הגלולות ועליי להפסיק ליטול גלולות יסמין? אם אני אפסיק עם הגלולות, תהיה החמרה באקנה או שפשוט זה יעלם? בבקשה, אני מתוסכלת, זקוקה לעצה. תודה.

למיואשת בדרכ לוקח בין 3-4 מחזורים לראות שינוי במצב .מציע אץ לערוך פרופיל הורמונלי .ב. להתייעץ עם הגיניקולוג אולי להוסיף אנדוקור. גשי גם לפגישת יעוץ ובדיקה לרופא עור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות