רואקוטן ללא שיפור

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/04/2013 | 21:55 | מאת: ליטל

ערב טוב ד"ר אני לוקחת רואקוטן במינון של 40 מ"ג ליום כבר שלושה וחצי חודשים .. (יש לציין שהתחלתי עם מינון זה ולא עליתי בהדרגה) ולכן ההתפרצות הייתה חמורה. שוקלת 50 ק"מ. אין שום שיפור רק יוצאים לי עו'ד ועוד פצעים גדולים מתי אני יראה שיפור אני ממש מתייאשת.. בת 22. תודה

ליטל ערב טוב תהיי סבלנית לוקח זמן בדרכ כ6 חודשים . אפשר להוסיף טיפול מקביל משלים משולב או עם אנטיביוטיקה או גלולות או לחילופין פוטותרפיה

19/04/2013 | 06:48 | מאת: ליטל

תודה לך על תשובתך אבל רציתי להוסיף שדיברתי על כך עם הרופא עור שלי בקשר להוספת גלולות למרות שבעבר גלולות (מסוג דיאנה) לא עזרו לי, והרופא אצר שלא צריך להוסיף ושאני מגבלת את הטיפול הטוב ביותר לאקנה.. וגם אני חוששת בקשר להוספת גלולות בשל התפרצות מחודשת של פצעים כשארצה להפסיק מתישהו.. האם יש לדאוג מכך? תודה .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות