לייזר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/04/2013 | 13:56 | מאת: גל

שלום אשמח לדעת מה ההבדל בין טיפול לייזר לפנים co2 לבין לייזר 1540 מבחינת אגרסיביות ופולשניות הטיפול ובכלל היכן ההחלמה יותר ארוכה ? האם הטיפולים הללו מקבילים לפילינג בינוני? האם תופעות הלוואי ב 2 המכשירים הללו זהות (לאחר טיפול בלייזר 1540 הפנים נראות כמו לאחר טיפול co2 ?

גל שלום שתי טכנולוגיות שונות co2 זה ablative laser וה1540 הוא nonablative בלייזר ניתן לכוון את עוצמת החדירה ולכן אין להשוות לפילינג תופעות הלוואי אינן זהות והפנים לא נראות אותו דבר מציע לגשת לרופא עור מומחה שמשתמש בשתי טכניקות אלו להדגמה והסבר והתאמה למה שיש לך!!!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות