יורב יש לי משהו אישי להגיד לך

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/04/2013 | 19:30 | מאת: אודי

יורב שלום. רציתי להגיד לך שאני חושב שהתגובות שאתה מחזיר פה לאנשים ולי הן לא מספקות...מעבר לרופא בכיר אם כל הכבוד צריך גם להיות אדם עם לב טוב ואוזן קשבת..זה לא הגיוני שבן אדם שעובר פצעי בגרות שזה דבר שמדכא ומוריד בטחון עצמי ויוצר תדמית וצלקות למשך שנים אתה תענה לשאלה ארוכה בכמה מילים בודדות... קצת לפתוח את הלב כי אתה לא מבין מה בן אדם עובר באמת שהוא עובר אקנה קשה זה רק מי שעובר את זה יודע על מה אני מדבר ..תיתן קצת תשובות מובנות יותר ארוכות שנותנות תקווה ולא מייאשות את האדם השואל כי גם ככה זה מחלה ארורה וקשה שמשאירה צלקות נפשיות.. תיקח את זה לצומת ליבך כי אני באופן אישי עובר הרבה דברים קשים בגלל אותם פצעים שאני עובר שנה וחצי ו3 סבבים של רואקוטן לא עוזר לי! ואני לא מכיר אותך באופו אישי ונכון שאני שופט אותך ע"פ מה שאתה כותב ולא על פי מה שאני רואה..אבל אני הייתי עד היום אצל כלכך הרבה רופאי עור וכולם בלי יוצא מהכלל אנשים בלי רגש עם אגו יותר מידי שלא מנסים להקשיב ולעזור ...אני מאוד מקווה שקראתה את זה עד הסוף כי אני בטוח שאתה בן אדם טוב ורופא עוד יותר טוב. תודה

אודי ערב טוב מצטער שלא יכולתי לעזור לך אך פתרונות ספציפיים ניתן לתת רק במסגרת קונבנציונלית כשרופא בודק את החולה שלפניו ויכול או לא לעזור .האינטרנט אינו מכשיר לטיפול אלא רק לעצות די כלליות שוב בשל העובדה שהפציינט אינו עומד מולי לבדיקה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות