תופעות לוואי קיורוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/03/2013 | 20:51 | מאת: מרינה

היי, אני לוקחת כבר קרוב לחודש 40 מ"ג רוקוטן. אני בת 25, כשהתחלתי לקחת את התרופה היו לי בעיקר פצעים פנימיים וכואבים, ממה שהבנתי הסיבה שהגעתי לרמת הפצעים הייתה בגלל שחצי שנה לא לקחתי גלולות. לפני שהתחלתי עם הקיורוטן חזרתי לקחת גלולות ובשבועיים האחרונים עברתי לגלולות דיאנה. אני יודעת שזה אמור להחמיר בהתחלה אבל הפצעים מאוד גדולים ובולטים וברובם ישנה גם מוגלה, כמובן שהן לא כואבים ברמה שהיו לפי הקיורוטן. האם יציאה של פצעים מאוד מאוד גדולים היא סיבה לפנות לרופא ולפנות לטיפול אחר? יש לציין שאני לוקחת כבר חודשיים גם כדורים של חומצה פולית בגלל מחסור שהתגלה. יכול להיות שזה משפיע על יעילות הטיפול?

מרינה אין קשר לחומצה פולית . ורצוי לפנות לרופא המטפל שיראה מצבך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות