רואקוטן מינון ומשקל

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/02/2013 | 14:50 | מאת: איילה

שלום אני שוקלת 50 קילו ולוקחת רואקוטן 40 מ"ג ביום. האם זהו מינון גבוה מדי ביחס למשקל גופי? ורציתי לדעת האם רואקוטן יכול לטשטש כתמי אקנה שהיו בעבר? כי יש לי חברות שזה ממש עזר להם להעלם.. האם יש סיכוי כזה? תודה.

איילה שלום בהסתייגות שלא בדקתי אותך, המינון נקבע על פי משקל ומצב הפנים . בדרכ כלל מתחילים במינון נמוך יותר ואחכ מגדילים אולם יכול להיות שצריך .הכתמים הם תוצאה של הדלקת וברובם נעלמים שהאקנה עוברת.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות