שאלה!!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/02/2013 | 00:59 | מאת: נתנאל

שלום יש לי בעיה גוברת של פצעי בגרות הציעו לי לקחת רואקוטן אבל זה אולי ישמה טיפשי אבל אני לא ממש חובב בדיקות דם וזה עושה לי רע רציתי לדעת עם יש דרך אחרת לטיפול באקנה וגם שיפתור לי את בעיית הכתמים בפנים כי אני באמת משתדל כל הזמן אני שותף פנים שאני מרגיש לא טוב עם הפנים וכלום לא עוזר אני אפילו לא אוכל פיצוחים שוקולדים דברים משומנים מה עושיים !!! תודה אשמח עם תענו בהקדם

נתנאל שלום ישנם עוד טיפולים אפשריים לאקנה משחות אנטיביוטיקה ופוטותרפיה שאינם כרוכים בבדיקות דם. הכתמים הם תוצאה של האקנה בדרכ חולפים מס שבועות עד חודשים אחרי סיום הטיפול .אין צורך לשטוף פנים בתדירות כזו. הימנעות מאוכל שמן טובה אבל אינה מטפלת באקנה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות