רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/02/2013 | 17:18 | מאת: אמיר

האם רואקוטן יעזור במקרה של סבוריאה ואף יעלים את המחלה? ואם כן,הבנתי שרואקוטן גורם לנשירת שיער,האם זה נכון ? כי יש לי מפרצים ואני מפחד שהכדור יאיץ את ההתקרחות?

כן זמנית עוזר אם דואג אל תיקח התרופה

17/02/2013 | 14:48 | מאת: נועה

אני סובלת מסבוריאה מזה 14 שנים. השתמשתי במשחות שונות, עשיתי דיקור ורפלקסולוגיה ובין היתר גם לקחתי גם ראוקטן לטיפול באקנה 2 מחזורים. מה שבאמת עזר זה שינוי תזונתי, אני עושה דיאטה נטולת גלוטן וגיליתי שהסיבה לסבוריאה היא הגלוטן!! זה מדהים כי התיעצתי עם הרבה רפואים וקראתי באינטרנט על המחלה הזאת ואף אחד לא אמר לי שיש קשר בין סבוריאה לתזונה. בנוסף לגבי התכשרים נגד סבוריאה: יש בהם חומרים מסרטנים כגון זפת, אני לא מבינה איך התרופה הזאת בכלל חוקית אבל עדיף סבוריאה מסרטן. לגבי הראוקטן- התרפאתי אמנם מהאקנה בזכותה, אבל כל מערכת העיכול שלי והחיסון שלי נפגעה קשה. אני עושה כבר תקופה ארוכה דיאטה לניקוי רעלים מהגוף ולאט לאט מצבי משפתפר, אבל הלווי שידעתי בגיל 24 שאפשר לרפא אקנה בעזרת תזונה נכונה, תמציות צמחים ופעילות פיזית כייפית

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות