אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/02/2013 | 18:18 | מאת: מאיר

1)האם רואקטן משפיע על הדברים הבאים : חיוורון אוזניים סתומות ריח רע בפה 2)האם תופעות הלוואי של הכדור(שפתיים יבשות כאבי פרקים קלים) נפסקים באותו יום או כמה ימים אחרי סיום הטיפול, או שתוך כמה שבועות/חודשים ??

מאיר !אני כל פעם נפעם מחדש מכמות המיתוסים המיוחסת לתרופה. תופעות לוואי כשמן כן הן לוואי! לא מופיעות אצל כולם .

12/02/2013 | 00:03 | מאת: מאיר

מה לגבי תשובה ל 2 ?? ועוד שאלה, האקנה שלי הוא יחסית קל אבל הוא מתבטא במן אזור/כתמים אדומים לצידי האף ומעל אמצע הגבות (תחילת המצח)...האם האדום זה אקנה והרוקטן מעלים את זה?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות