2 פצעים באף לא נעלמים כבר מעל חודשיים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/02/2013 | 08:46 | מאת: מארק

שלום אני בן 16 וחצי ואני צריך עזרה יש לי 2 פצעים באף בצד אחד צלקת אדומה יבשה מאקנה שבכלל לא נרפיאת אפילו כשאני לא נוגע בה ובצד השני גידול נפוח ללא מוגלה שלא נראית שהולכת להירפא גם עם 2 תכשירים שאני מורח אני סובל מהצלקות האלה מוריד את הביטחון העצמי מתבייש לדברעם אחרים,רופא המליץ לי 2 תכשירים שבכלל לא עובדים,כבר מעל חודשיים ללא שינוי מה לעשות? תודה

מארק אנני יכול להמליץ על עיוור מה לתת הייתי מציע שתיגש לרופא העור ותתיעץ אולי התכשירים שקיבלת אינם מתאימים אולי צריך טיפול שונה???

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות