אקנה בגיל 22?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/08/2010 | 13:57 | מאת: א.ז

שלום רב אני כבת 22, ובחודשים האחרונים החלו "להתפרץ" על הפנים שלי פצעים ונגעים שמזכירים מאוד אקנה. מעולם עד כה, אף לא בתקופת הבגרות- היו לי פצעים בהיקף כזה. לא סבלתי מאקנה ומהתפרצויות כאלו ואחרות. ניסיתי לטפל באמצעות תכשירי ניקוי קוסמטיים ו"לחכות שזה יעבור" אך ללא הצלחה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך ויותר מכך- איך ניתן לפתור את הבעיה. אינני נוטלת גלולות. הייתי אצל רופא עור שרשם לי משחה אנטיביוטית כנגד הנגעים, אך אינני רוצה למהר להשתמש באנטיביוטיקה על העור. האם זה הכרחי לטעמך? הייתי שמחה לחוות דעת נוספת. תודה מראש...

א.ז יקרה תופעות של אקנה (אחרי אבחנה כאקנה)בגיל בוגר כשלך הוא בדר"כ על רקע שיבוש הורמונלי או על רקע שימוש בתכשירים קוסמטים לא מתאימים. בדר"כ משחה אנטיביוטית בלבד אינה מספקת.אנא גשי לברור אצל הרופא המטפל שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות