זקוק נואשות לעזרה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/01/2013 | 00:52 | מאת: דורי

שלום. אובחנה אצלי אקנה בינונית לפני כמה חודשים, מאז אני מטופל מזה 3 חודשים בבנזמיצין ג'ל, אנטיביוטיקה דוקסילין 100mg פעם ביום, ופעם בשבוע טיפול "פוטותרפיה". המצב בקושי זז, הטיפול היה אמור להיות ע"פ הרופא שלי שווה ערך לכדורי רואקוטן, זה היה אמור להיות תחליף. ראשית זה בא בגלים- יש שבוע יבש יחסית ושבוע נוראי ושמוני, ושנית אחרי 3 חודשים כמעט ואין שינוי! באמת לא קרה כלום והזמן סתם בוזבז. יש לי חצ'קונים על הלחיים בלבד, אבל עמוקים מאוד שכבר מזמן לא כואבים ולא אדמומיים אבל אפשר ממש להרגיש באצבע שיש משהו קשה עמוק בפנים כבר כמה חודשים. פעם בכמה זמן יוצא באותם אזורים ספציפיים פצעים קטנים חדשים. יש ירידה מזערית אולי בקצב היציאה שלהם מאז תחילת הטיפול..... שלישית כל בוקר צריך חצי שעה לגרד את המשחה בנזמיצין מהפנים, היא נדבקת וקשה מאוד. אני חייב עזרה היות והקיץ מגיע בקרוב!!! תודה דורי

דורי שלום במקום האנטיביוטיקה אולי כדאי לעבור לרואקוטאן במינון נמוך יחד עם פוטו, כך אני נוהג לפעמים , שיעזור לטיפול התייעץ עם הרופא שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות