טיפול בדוקסילין לאקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/01/2013 | 19:28 | מאת: לי

האם לקיחת דוקסילין במשך מס' חודשים, 1 ליום יכול להזיק לבריאות? האם יש טיפול המאפשר ריפוי מאקנה? תודה מראש, לי

לי ערב טוב לשאלתך בהחלט אפשרי לרפא אקנה רופאי העור עושים זאת בהצלחה שנים רבות אם ע"י תרופות כגון רואקוטאן או אנטיביוטיקה ,אם ע"י משחות ,בטיפול פוטותרפי (טיפול באור)או שילוב של האפשריות. לגבי הדוקסילין ,אם נעשה בפיקוח רופא בדרכ אין בעיות

14/09/2014 | 17:27 | מאת: dasdasda

תוך כמה זמן צריך לראות שיפור בדרך כלל במצב הפנים בלקיחת דוקסילין 100 מיליגרם ליום?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות