בת 33 עם פצעים שלא רוצים לעבור...

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/01/2013 | 20:37 | מאת: מיכל

שלום וברכה, אני בת 33 ובעבר סבלתי מפצעי בגרות בלתי נסבלים. טפלתי בכל דרך אפשרית עד שלבסוף בגיל 18 לקחתי ראוקטן ולאחר 6 חודשים בדיוק הפנים הפכו לחלקות סוף סוף. היום בגילי... אני סובלת שוב מפצעים ואני עובדת עיצות ולא יודעת מה לעשות. כשהלכתי לרופא עור שלי הדבר היחיד שהיה לו להציע זה ראוקוטן, אבל אני לא רוצה לקחת שוב.. לאחר שלקחתי פעם אחת בחיי... מה לעשות??? אודה לעזרה!! באמת שנמאס לי וקשה לי!!! תודה, מיכל.

הי מיכל ממליץ לפני הכל ערוך פרופיל הורמונלי כמו כן אולטראסאונד שחלות לאחר קבלת תוצאות אפשר יהיה לייעץ מה לעשות בהמשך גלולות, פוטותרפיה וכו .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות