עזרה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/12/2012 | 14:30 | מאת: שלי

יש לי תכשיר שיזוף שהוא לא מקייפ ולא בידיוק צבע - משהו בסגנון המגבוני שיזוף אם אתה מכיר רק כמרקם של מוס. השתמשתי בזה אתמול ועכשיו ניהיה לי אדמומיות בפנים ועור טיפה יותר יבש ופחות נעים. האם מה שעשיתי הוא בלתי הפיך או שזה יעבור בזמן הקרוב?

שלי שלום מיכיוון שהתכשיר לא לפני אנני יכול לראות מהם המרכיבים שלו .בכל אופן יכול להיות שהתכשיר יצר תגובה אלרגית לכן הפסיקי להשתמש בו שטפי הפנים היטיב מרחי קרם לחות על בסיס מים . מניח שיעבור בזמן הקרוב.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות