שלום

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/12/2012 | 17:09 | מאת: אלי

אני משתמש ממחר שבוע בתרופה רואקוטן, עד כה היו לי כמה תופעות לוואי כמו כאבי ראש יובש בחילה דימום קל מבפנים של האף אך נשירה עוד לא. מבירור שעשיתי ראיתי שמומחם(ביניהם אתה)אומרים שהנשירה יכולה להופיע בזמן הטיפול ולא לאחר מכאן(בגלל הכדור)...וסביר להניח שהשיער ישוב. אבל, מתגובות של אנשים (ולא מדובר בבודדים) מתלוננים שהתופעות לוואי מופיעות גם לאחר הטיפול. ביניהם נשירת שיער, כאלה שלא חוו את זה במהלך הטיפול אך לאחר מכאן כן(גם כאלה שכל המשפחה שלהם גם הרחוקה לא קירחים), והתגובה שלך בנושא וגם של שאר המומחים היא שאין קשר בין המקרים. כאן יש תגובה של מישהו(התגובה השלישית), תגובה שקצת הלחיצה אותי, שהוא מצטט כמה משפטים שלך והייתי שמח אם תקרא. http://sc.tapuz.co.il/shirshurCommuna-17499-40464587.htm אני לא מזלזל חלילה בידע העצום שלך ושל שאר הרופאים, אך אני לא רוצה לקחת סיכון כי אני רואה תגובות רבות ולא בודדות בנוגע לכך והמחשבה שבגלל שעשיתי טעות ולקחתי תכדור אכן תשפיע על הנשירה שלי אפילו אם זה סיכוי אחת ל...אני לא יסלח לי כל החיים. אני חייב לשמוע מה אתה חושב, ודבר נוסף, אחרי השבוע הזה אני כנראה יחליט להפסיק את הכדור בגלל התגובות של האנשים שמופיעות באינטרנט, האם לדעתך ההפסקה של הכדור באמצע יכולה להזיק ? תודה רבה

אלי שלום כפי שהסברתי תופעות לוואי כשמן כן הן לא קורות אצל כל אחד לא מחוייב המציאות שיקרו. אנו כרופאים מסתמכים על מחקר רפואי ונסיון הרפואי שלנו בשטח. מיכוון שלא בדקתי אותך ואנני מכיר מצבך הייתי מציע שתתייעץ פעם נוספת עם רופא העור שלך הטיפול כמובן נתון לשיקולך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות