טיפול פוטודינמי לעומת פוטותרפי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/12/2012 | 16:37 | מאת: אורית

תוכל בבקשה להסביר את ההבדלים בין טיפול פוטודינמי לטיפול פוטותרפי ולאיזה מצבים מיועד כל אחד מהטיפולים? תודה

הי אורית 2 הטיפולים נערכים ע"י אותן נורות אלא שהטיפול הפוטודינמי הוא יותר אגרסיבי, במצבי אקנה קשים (בהחלטת הרופא המטפל) בטיפול הפוטודינמי יש מריחה של חומר על הפנים,הטיפול כואב. הטיפול הפוטותרפי יותר עדין פחות אגרסיבי ואינו כואב. שוב להחלטה איזה מהטיפולים לערוך יש להתייעץ עם רופא עור שמבצע טיפולים אלו.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות