התחלתי טיפול בRetavit

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/12/2012 | 12:35 | מאת: נתנאל

1.המצב שלה אקנה ממש החמיר אחרי שהתחלתי,אפילו יצאו לי פצעי אקנה במצח למרות שכבר שנה+ לא יצא לי שם..אני 4 ימים בטיפול..זה אמור להיות ככה ? או להפסיק את הטיפול? 2.ראיתי שיש כל מיני שילובים של רט אביט ועוד אנטיביוטיקה וכאלה,אני כאחד שרוצה להפטר מהאקנה כמה שיותר מהר,כדאי לי לקחת עוד משהו?

13/12/2012 | 21:32 | מאת: אפי

אני לא רופא אבל תתייץ עם רופא לפי דעתי הכי טוב ראוקוטן כל המשחות האלה זה סתם הם מטפלות חיצונית ולעיתים גפ אפילו מחמירה את המצב ומגרה את העור ההמלצה שלי רואקוטן תוך 3-6 חודשים פנייך חלקות ועכשיו אנחנו בחורף אז יש פחות שמש ולחות אז מומלץ

נתנאל שלום בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך הטיפול בRetavit לוקח זמן . אין קשר בין המשחה להחמרה זהו מצב האקנה וכנראה זקוק לטיפול אחר כמו רואקוטאן אנטיביוטיקה פוטותרפיה גש לרופא העור להתייעצות לטיפול בהתאם למצב פניך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות