לגבי הפוטותרפיה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/11/2012 | 16:47 | מאת: אשר

דיברתי עם קוסמטיקאית פאר רפואית שעובדת עם השיה של הפוטתרפיה והיא אמרה שהיא אפשר לעשות את זה שלוקחים את הראקוטן כי הטיפול שלה בא במגע עם האור והיא אמרה שיש טיפול שאפשר שלא בא במגע עם האור...אתה יכול להפנות אותי למישבי שמתמחה בזה?

הי אשר אנני יודע איזה מכשיר יש לה ,ובאלו עוצמות יש אפשרות לשלב פוטותרפיה עם רואקוטאן וגם תרופות אחרות כמובן בהשגחת רופא. ישנם 3 רופאים שמשלבים פוטותרפיה באקנה דר פם באשדוד דר הרט בהרצליה ואני בת"א .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות