ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/11/2012 | 01:43 | מאת: אשר

שלום יש לי 2 שאלות ברשותך: 1.אני מטופל בראקוטן בחודש ה3 רציתי לשאול האם מותר לשלב טיפול פוטותרפי עם האור הכחול תוך כדי לקיחת הראקוטן? 2.שאלה שמעניינת אותי..האם הראקוטן יפגע לי בצמיחה לגובה? אני בן 16.9 מטופל בראקוטן מספטמבר 50 מ"ג (2 כדורים של 20 וכדור של 10 מ"ג)

הי תופעת לוואי נדירה בפרט בשימוש בחודשים מעטים. הסיכוי שתגבה בגיל זה אף הוא קטן מאד.לגבי שילוב של פוטותרפיה ורואקוטאן מנסיוני הקליני אין בעיה לעיתים אף עוזר בתנאי שנעשה בפיקוח רופא

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות