צלקות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/11/2012 | 10:02 | מאת: טל

שלום, אני בקרוב אחגוג 18 ואני סובלת מאקנה כבר מגיל 16 תחילה היתי סובלת מאקנה של ממש וכנראה התעסקתי יותר מידי בטיפול משום שהאקנה אכן נעלם אך השאיר אחריו צלקות קשות. השתמשתי כבר כל משחה או קרם אפשרי.אני באמת עעל סף יאוש...המליצו לי להששתמש בדואק אז שלחתימאהרב לפה והשתמשתי בבמשך חודש ולא נראה שיפור כלל,לאחר מכן המליצו לי על locacid ורציתי לשאול מה אתה חושב על המשחה הזאת וכמה היא יעילה?תודה רבה על ההקשבה ויום טוב

טל שלום מה פרוש המליצו? רופא איבחן והתאים טיפול?מבלי לראותך אנני יכול לאבחן אך כשאומרים צלקת המגוון רחב עומק רוחב צורה צבע ולא כל משחה מתאימה לעיתים נזקקים לפילינג לייזר וכו .שוב ברפואה כל מצב לגופו .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות