אקנה קשה כבר שנתיים..

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/11/2012 | 14:04 | מאת: אור בן 17

שלום ד"ר.. באוגוסט 2011 התחלתי לקחת ראוקוטן עקב פצעים שהיו לי בגב העליון..במהלך טיפול הראוקוטן יצאו לי הרבה פצעים מוגלתיים שעושים צלקות בפנים בזמן שהפצעים בגב התרפו במהלך החודש השני הפצעים בפנים ניהיו חמורים מאוד ..אני מדגיש(שהתחלתי לקחת את הראוקוטן הפנים שלי היו חלקות רק הגב היה בפצעים).. בחודש דצמבר 2011 החלטתי להפסיק עם הכדורים וקיוויתי שיעבור לבד..אבל כנראה שטעיתי. כל שנת הלימודים של 2011 2012 העברתי עם פנים מלאות בפצעים מה שעשה לי דיכאון כבר וחוסר ביטחון לא הלכתי הרבה לבית ספר בגלל זה..לפני חודשיים החלטתי ללכת לרופא עור בכפר סבא ולקחתי שוב רואקוטן 40 מ"ג ליום בינתיים אני מתחיל את החודש השלישי ...מה אתה ממליץ לי לעשות כדי שיעלם לי הפצעים מהר וכתמים מלבד הראוקוטן שאני לוקח ..משהו שאפר עם הראוקוטון ועוד... תודה רבה וסליחה שכתבתי הרבה..

הי אור לפעמים נזקקים ל2 סבבים של התרופה כדי להתגבר על האקנה. חבל שחיכית כל כך הרבה זמן ישנם פתרונות ואין צורךלהתייאש. אין אפשרות ל"זרז" הריפוי לוקח זמן לפעמים עד 8 חודשים של נטילת כדורים . אפשר לנסות טיפול פוטותרפי שיכול לעזור מאד .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות