שאלה חשובה לגבי מינוציקלין דחוףף ביותרר!!!!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/10/2012 | 00:10 | מאת: אנונימי

שלום, אני נוטל את הכדור מינוציקלין 100MG ועכשיו היו לי שלושלים במשך שבוע והפסקתי את התרופא שבועה כי הרופא אמר שאם אני אקח בזמן השלשולים התרופה לא תספג טוב. לכן הפסקתי. עכשיו כבר אין לי בעיות במערכת העיכול אז אני יכול להתחיל לקחת כרגיל? זה לא ישפיע עלי לרעה או משו ?? תודה.

לאנונימי שלום האם השילשולים היו אחרי לקיחת התרופה ?יכול להיות שאתה רגיש לה? לגבי שאלתך נסה לקחת שוב במידה ותהיינה בעיות במערכת העיכול סימן שזה כתוצאה מהתרופה ועליך לגשת לרופא להחליף

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות