כלום לא עוזר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/09/2012 | 14:39 | מאת: l

שלום, אני בן 20, חייל כרגע. יש לי אקנה קלה עד בינונית, וניסיתי כמעט כל דבר אפשרי: משחות שונות כמו דואק ג'ל, סבונים לפנים, וגם את הזאפ טנדה החדש המתבסס על טיפול באור כחול. האם יש סיבה שכלום לא עובד? האם קיים משהו שיכול לעזור? תודה מראש...

צר לי אך לא ניסית כל דבר אפשרי!!!הטיפול שניתן לך הינו חיצוני בלבד סבונים משחות וכו . כנראה שבמצב האקנה שלך דורש טיפול תרופתי. כגון אנטיביוטיקה ואו רואקוטאן גם טיפול פוטותרפי יעיל מאד.ברור שמכשיר בייתי אינו זהה למכשיר רפואי רציני .

19/09/2012 | 08:25 | מאת: l

מכיוון שאני בצבא, טיפול אנטיביוטי הוא בעייתי... אין שום טיפול טבעי שיכול להביא לתוצאות?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות