אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/09/2012 | 11:21 | מאת: בת 22

שלום, אני בת 22 ומאז שאני זוכרת את עצמי סבלתי מאקנה, עד שהתחלתי לקחת גלולות לתקופה של 3 שנים. לפני חצי שנה הפסקתי עם הגלולות והאקנה חזר. ניגשתי לרופא עור ותשובתו הייתה שהמענה הייחידי שיוכל לתת לי זה או לחזור לגלולות או רוקטאן במינון נמוך מאוד כי לדעתו מצבי לא מצריך את הכדורים הללו. בכל זאת יש לי עור שמן, ניסיתי אין סוף של תכשירים. הרופא טען שאין הוא יכול להמליץ לי על שום דבר שכן אני צריכה למצוא את התכשיר שיתאים לעורי לבד. קצת תמוה ומוזר שרופא עור לא יכול לעזור לעור הפנים שלי. אשמח לייעוץ ולהדרכה. תודה.

לבת ה22 מבלי לראותך קשה לערוך אבנה באופן כללי אפשרי שילוב במינון נמוך שלרואקוטאן ואו גלולות ישנה אופציה של פוטותרפיה . לגבי משחות יש אופציה של משחות ממשפחת הרטינואידים או ממשפחת הבנזיל פרוקסאיד. שוב חייבים לראות מצב הפנים כדי להתאים טיפול.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות