ראוקוטן וספורט

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/08/2012 | 19:02 | מאת: עומרי

לאחר 5 חודשים עם כדורי הראוקוטן (אני עדיין לוקח את הכדורים)התחלתי בחודשיים האחרונים לחזור לעשות ספורט (לפני האקנה ההיתי ספורטאי מאוד פעיל 7,8 אימונים בשבוע) עד עכשיו לא היו הבעיות בשרירים בהזהירו מהם.. עד עכשיו שחיתי והרמתי משקולות.. התחלתי לרוץ השבוע ויש לי כאבים מאוד חזקים בעצמות ובשרירי הרגל.. (זה לא כי נתפס!). 1. האם יש קשר לכדורים.. והאם להפסיק?. 2.עייפות קשורה לאקנה? 3.האם כמו שהרבה אומרים.. חום ולחות מחמירים מאוד את האקנה 4.האם שעות הבוקר המוקדמות (6-8) הם שעות שהשמש חזקה מידי כי להיות בים?. (אני מעדיף לא לשים קרם הגנה כי שורף) 5.מה הסיכויים לאחר ראוקוטן עם מינון גבוה לכתמים וצלקות אם אני בכללל לא מקלף ומגרד את הפנים?.. תודה

עומרי הי בהנחייה ללקיחת כדורי רואקוטאן מומלץ לא לעסוק בספורט אינטנסיבי זו הסיבה לתגובת הגוף . קרני השמש משפיעות על העור גם כשמעונן וכלן חייב לשים מקדם הגנה :בחר היפואלרגני על בסיס מים .הסימנים והצלקות אינם קשורים לכדור כי אם לאקנה עצמה ואין אפשרות לנבא.בכל אופן המשך להקפיש לאלקלף ולגרד כדי לא לימור צלקות או להחמיר אותם.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות