אקנה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/08/2012 | 22:02 | מאת: רונה

מלבד אנטיביוטיקה ורואקוטן, שכבר ניסיתי מס' פעמים, האם קיימים פתרונות נוספים לאקנה עיקש בגיל מבוגר?

הי רונה האם ביצעת פרופיל הורמונלי ואולטראסאונד של שחלות? במידה וכן והכל בסדר ישנה אופציה של פוטותרפיה .

26/08/2012 | 13:48 | מאת: רונה

יש אבחון מגיל 18 (לפני 10 שנים) של שחלות פוליציסטיות. בדיקות הורמונליות תקינות. האם בכל זאת יש פתרון לאקנה? אני ממש ממש מיואשת... לא כ"כ מאמינה בפוטותרפיה. השקעתי המון כסף לטיפולים ב-IPL ולא עזר בכלל. יש פתרון אחר?

מצטער לר ראיתי את המשך השאלה לדעתי כן אולם הייתי מתייעץ גם עם רא הנשים שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות