אדפרין לטיפול בכתמים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/08/2012 | 07:25 | מאת: נתלי

שלום, יש לי נמש די גדול על הלחי. הומלץ לי בהנחיית רופא עור על מריחת אדפרין כדי להבהיר את הנמש. מרחתי את המשחה גם באזור בו יש לי נמש פחות בולט. הבעיה היא שמרחתי את המשחה רק יומיים ועכשיו יש לי אדמומיות בולטת - זה נראה שהנמש "יצא" עוד יותר ממקודם. האם זה תקין? האם זה ייעלם? האם עליי להפסיק מיידית את השימוש במשחה? תודה

נתלי שלום ההאדפרין יכול לגרום לגירוי אין באפשרותי לדעת האם זה תקין אצלך במידה ומרגישה החרפה הפסיקי השימוש ופני לרופא העור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות