האם להתחיל שוב בטיפול?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/08/2010 | 14:56 | מאת: נועם

שלום וברכה, אני בחורה בת 23. בנעוריי סבלתי מאקנה ובתיכון לקחתי רואקוטן למשך כחודשיים-שלושה במינון 20 מ"ג עם הטבה משמעותית. לאחר הצבא לקחתי שוב עם חזרת הפצעים למשך חצי שנה (כחודשיים במינון 10 מ"ג ליום ואח"כ במינון 20 מ"ג). כעת אני שוב מוטרדת מהופעת פצעים בעיקר באיזור הסנטר, ומתלבטת האם להתחיל בטיפול נוסף ברואקוטן או שקיים טיפול אלטרנטיבי אחר. כיצד אוכל להיפטר ממטרד זה ש"רודף" אותי מזה שנים? בתודה מראש, נועם.

נועם שלום לפי עניות דעתי לא קיבלת מינון שלם של רואקוטן עד היום ויתכן שבשל כך התופעה חוזרת. הייתי ממליץ לקחת קורס מלא של כ6 חודשים להוועץ עם רופא העור לקבלת מינון מתאים.(המינון מותאם למשקלך). בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות