רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/07/2012 | 16:49 | מאת: שולי

שלום, אני נוטלת רואקטון מזה חצי שנה במינון די נמון התחלתי עם 20 מ"ג היום אני כבר לוקחת יום 40 יום 60 (שוקלת 50). אני אמורה להפסיק כל יום כי אני מתחתנת עוד חודש ואני רוצה לשתות להשתזף וכו. השאלה שלי היא אם יש סיכוי שזה פתאום יחזור לי בחודש הזה?? ושאלה נוספת איך שומרים על זה? איזה קרם לחוץ מומלץ ואיזה סבון פנים? אודה לתשובתך !!!

שולי הי המינון נראה לי גבוהה מידי למשקלך .לגבי חזרת הפצעים אף אחד לא יכול לנבא בדרכ לא חוזר מיד לוקח מס חודשים .לגבי שיזוף אסור!!! להשתזף עד לפחות חודש אחר י נטילת הכדור .מציע במקום שיזוף נסי איפור בשיזוף עדיף על שיזוף ורואקוטאן. כל קרם לחות שהוא על בסיס מיים לא שמן יכול להתאים ועדיף שיהיה בו מרכיב הגנה נגד שמA

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות