ויטמין A או אבץ?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/06/2012 | 14:15 | מאת: חסוי

שמעתי שכדאי לקחת ויטמין A או אבץ כדי להוריד את רמת הפצעי בגרות. מה כדאי לקחת?

שניהם לא מקובלים באקנה כבר הרבה שנים . במקום הויטמין קיים הרואקוטאן ואבץ בא במתכונת של תכשירים למריחה חיצונית

25/06/2012 | 11:13 | מאת: חסוי

אין לי אקנה חריפה. יש לי אבל פצעים בעיקר במצח. באיזה תכשיר נראה לך כדאי להשתמש? ראוקטן בטוח לא,אני לא במצב של זה. גם מזמן הלכתי לרופא עור והוא אמר לי שלא צריך. שמעתי שיש כדורים שמבוססים על ויטמין A,זה טוב? או שיש משחה טובה שאתה ממליץ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות