רטאוויט

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/06/2012 | 05:30 | מאת: דני

ד''ר שלום לך , קיבלתי רטאוויט למריחה בלילה פעם ביום האם התכשיר מעלים כתמי פיגמנטציה וצלקות אקנה? כי זה מה שיש לי והרופאת עור שלי אמרה לי שכן, וצריך להתמיד 3 חודשים... שמעתי שהרטאוויט מעלים גם קמטים ומונע הזדקנות העור זה נכון? עכשיו אני שם קרם הגנה בבוקר שאני יוצא מהבית , אבל אני נשאר איתו לכל היום.. כלומר אני לא מורח שוב קרם הגנה אחרי כמה שעות.. האם מריחת קרם הגנה פעם אחת ביום מספיק בשביל למנוע נזק ?

הי דני מריחת קרם הגנה חייבת להתבצע מס פעמים ביום .פעם אחת איננה מספיקה .לגבי הרטאוויט מבצע קילוף פנים קל לחידוש העור.צריך להימנע משמש גם אם מרחת קרם הגנה.

18/06/2012 | 17:02 | מאת: דני

האם הרטאוויט מעלים קמטים? האם הוא טוב לסימני אקנה ולצלקות? אחרי כמה זמן אפשר ליראות תוצאות בבירור...? כל כמה זמן צריך למרוח קרם הגנה שוב?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות