התפרצות של אקנה באיזור המצח

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/06/2012 | 00:43 | מאת: מארק

שלום. קוראים לי מארק ואני בן 22. בדרך כלל אין לי שום בעיות עם אקנה, אבל מאז חודש יולי 2011, פחות או יותר, משום מקום, התחלתי לסבול מאקנה באיזור המצח בלבד (מדי פעם יוצא פצעון פה ושם). לפני כן, לא היה לי אקנה בצורה רצינית (בגיל 14 נטלתי רואקוטן ובכך נגמר הסיפור). באותו חודש יולי נפלתי על הפנים וכתוצאה מכך היה לי שפשוף בין שתי הגבות, וניסיתי לטפל בכך באמצעות דברים רבים (בפנטן, אלו-ורה, קרם פוליגנום וקומאגיס) אבל שום דבר לא עזר ונותרתי עם שפשוף בין הגבות. כשהלכתי לרופא באותו הזמן הוא נתן לי קרם שנקרא קומאגיס, ייתכן שזה צירוף מקרים, אבל מאז למיטב זכרוני התחלתי לקבל פצעים באיזור המצח. הפסקתי להשתמש במוצר לאחר כמה ימים. בכל אופן, אני לא יודע מה לעשות. הלכתי לדרמטולוג לא מזמן והוא נתן לי שני דברים הנקראים דקטקורט וקרם הנקרא דרמקס, אבל אף אחד מהם לא עזר. אלו פצעים שנראים לעין, בולטים (לפעמים אדומים ועם ראש מוגלתי ולפעמים לא). אשמח לעזרה, זה באמת מתסכל אותי ואני לא יודע מה לעשות בנידון. תודה רבה.

הי מארק הבעיה שניסית לטפל בעצמך בפניך ואין לדעת האם כרגע הנראה לעין הוא תוצאה של ערבוב המשחות . אנני יכול לערוך אבחנה ארטלאית מבלי לראות מצב הפצעים לכן כדאי לסמוך על רופא העור שלך . במידה ולא עובר פנה להתייעצות נוספת

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות