כדורים לאקנה -מאוד- קלה?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/06/2012 | 20:55 | מאת: nuf

אני בת 25, לפני כשנה לאחר שימוש של מספר שנים בגלולות החלפתי לסוג שונה. מייד עם ההחלפה החלו לי פצעים באזור המצח (בלבד!). מעולם לא סבלתי מאקנה, גם לא ב"גיל ההתבגרות". אחרי שראיתי שאין שיפור במצב, גם לאחר חזרה לסוג הגלולות "המקורי" בתקווה שהמצב יחוזר לקדמותו, הלכתי היום לרופא עור. להפתעתי הוא ישר החליט כי יש לבצע טיפול בכדורים בטוענה ש"שאר המשחות בבתי מרקחת זה בזבוז כסף". אני שוב אציין שזו אקנה קלה, ואין לי פצעים בשום מקום אחר בפנים ולא בשום מקום בגוף. אודה לחוות דעתך, האם מקובל להתחיל ככה שימוש בכדורים שידוע שתופעות הלוואי שלהם קשות במיוחד?! האם לא מתחילים בטיפול עדין יותר כגון משחות אנטיביוטיות? אני מאוד אודה על חוות דעתך, כיוון שזה נשמע לי מאוד תמוה ההחלטה מהירה כזו בשימוש בכדורים קשים שכאלה. תודה,

הי אם חזרת לגלולות המקוריות הייתי מחכה מס חודשים לראות האפקט שלהם ונעזר במשחות חיצוניות. לא הייתי מתחיל רואקוטאן בתקופת הקיץ אלא ממתין לחורף

14/06/2012 | 14:00 | מאת: nuf

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות