קו אנזים a ואקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/06/2012 | 22:27 | מאת: רועי

דוקטור שלום רב, יש לי כמה שאלות ספציפיות בנוגע לאקנה. 1. האם זה נכון שקו אנזים A מפרק את החלב שמופרש מבלוטות החלב בעור? (אותו החלב שגורם לפצע המוגלה) 2. האם חומצה פנטותנית מגבירה את קצב ייצור הקו אנזים A? 3. האם חומצת האמינו ל-קרניטין קשורה לקו אנזים A ופעולתו? וכעת, לשאלה הנובעת מהשאלות הללו - האם נטילת קו אנזים A כתוסף תוכל לסייע בטיפול באקנה קל? זה חשוב לי מאוד לקבל את חוות הדעת המקצועית שלך בעניין זה, תודה מראש.

רועי שלום קו נאנזים כתוסף לא יעזור כטיפול לאקנה

11/06/2012 | 00:05 | מאת: רועי

דוקטור קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה, שנית כל - הייתי בכל זאת רוצה לדעת (מסקרנות נטו) האם זה נכון שקו אנזים A באמת אחראי על פירוק החלב שנוצר בבלוטות החלב בעור? כמו כן אם יורשה לי לשאול - האם חומצה פנתטונית (ויטמין B5 כמדומני) בעלת קשר לפירוק החלב ו/או לקו אנזים A?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות