סימנים לאחר אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/06/2012 | 05:43 | מאת: גילי

ד"ר שמואל שלום! ראיתי כי כתבת שלזמן יש חלק חשוב בריפוי -מספר חודשים לפחות ויש מצב שיעבור מעצמו ובמידה ולא טיפולי לייזר או רדיו יכולים להועיל, ורציתי לשאול האם לא עדיף לעבור את הטיפולים הללו כמה שיותר מהר כלומר בסמוך לפציעה על מנת לשפר את תהליך ההחלמה? האם טיפול מוקדם יכול להזיק? ובכלל, מהו הזמן המינימלי בו ניתן לטפל בסימנים ובכתמים שנוצרו? תודה רבה!

גילי שלום אם אין צלקות ורק סימנים הייתי מציע בכל מקרה לתת לזמן לעשות את שלו (הכתמים האדומים הינם חלק מהתהליך הדלקתי).אין זמן מינימלי לטפל בסימנים ובכתמים ואם אצה לך הדרך והכסף בידך הרשות נתונה , אני עדיין חושב שהזמן חשוב בתהליך הריפוי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות