דואק ואקניל ווש

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/06/2012 | 19:53 | מאת: שחר ו.

שלום, יש לי אקנה בינוני, כלומר 3 פצעים והרבה כתמים אדומים שלא יורדים. הרופא עור שלי אמר לי לקחת דואק ואקניל ווש. אז לקחת את שניהם זה טוב?או לנסות קודם רק אחד מהם? והוא נתן לי שתי שקיות דוגמיות כאלה, של אקניל ווש. והוא אמר שאם יהיה שיפור אז לקנות את הבקבוק הגדול. אפשר לראות שיפור עם האקניל ווש כל כך מהר?הוא כזה יעיל ומהיר? ולשים את שניהם ביחד?או לנסות את האקניל ווש כמה ימים קודם?? ויש לאחת מהמשחות האלה תופעות לוואי שמצריכות קרם לחות או משהו? תודה רבה!!

שחא האקניל ווש הוא סבון והדואק הוא למריחה יכול להשתמש בשניהם תוצאות בין ימים לשבועות כל מקרה לגופוץ לוקח זמן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות